Sähköasennus Kemiö & muu saaristo

Asennustyöt vankalla ammattitaidolla

Strandellin Sähkö Oy:n ammattimiehet tekevät sähköasennusta kaikenlaisiin kohteisiin aina uudisrakennuksista vanhempien kiinteistöjen sähkösaneerauksiin. Sähköasennus on yritystoimintamme kulmakivi, jota olemme tarjonneet asiakkaillemme yrityksemme perustamisesta lähtien. Koska sähkön kanssa toimittaessa turvallisuusasiat ovat aina keskeisiä, kannattaa sähköasennus luottaa vain alan kokeneille ammattilaiselle; näin vältytään vikatilanteilta ja onnettomuuksilta. Meillä on S2-sähköpätevyys. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla sinulle parhaiten avuksi sähkötöissä!

Luotettava sähköasentaja kaikkiin asennustöihin

Teemme kaikenlaisia sähkötöitä alle 1000V, mukaan lukien uudet asennukset, vanhojen sähköistyksien korjaaminen, vianetsintä, tarkastukset ja niin edelleen. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua; asennustöiden ohella teemme myös sähkösuunnittelua. Lisäksi voit ostaa meiltä tarvitsemasi sähkötarvikkeet. Tilaa sähköasennus Kemiön ja koko Varsinais-Suomen alueelle luotettavalta, oikeasti kokeneelta toimijalta – käänny Strandellin Sähkö Oy:n puoleen.

Muista kotitalousvähennys!

Kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöihin on mahdollista saada kotitalousvähennystä, ja myös sähköasennus lukeutuu tällaisiin töihin. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta.

Yrityksellämme on AA-luottoluokitus

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kuulla lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä. Voit myös tiedustella myymälämme tuotevalikoimaa lomakkeen avulla. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
Rekisteriseloste
EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679), 13 ja 14 artiklat
Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä:

Y-tunnus: 0529949-4

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 02-427080 mail@strandell.fi

Rekisterinpitäjän edustaja:

Nimi: Sofia Hellsberg

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 040 596 30 86 sofia.hellsberg@strandell.fi

STRANDELLIN SÄHKÖ OY   |   Mestarintie 2, 25700 KEMIÖ   |   02 427 080   |   etunimi.sukunimi@strandell.fi