Sähköasennus Kemiö & muu saaristo

Asennustyöt vankalla ammattitaidolla

Strandellin Sähkö Oy:n ammattimiehet tekevät sähköasennusta kaikenlaisiin kohteisiin aina uudisrakennuksista vanhempien kiinteistöjen sähkösaneerauksiin. Sähköasennus on yritystoimintamme kulmakivi, jota olemme tarjonneet asiakkaillemme yrityksemme perustamisesta lähtien. Koska sähkön kanssa toimittaessa turvallisuusasiat ovat aina keskeisiä, kannattaa sähköasennus luottaa vain alan kokeneille ammattilaiselle; näin vältytään vikatilanteilta ja onnettomuuksilta. Meillä on S2-sähköpätevyys. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla sinulle parhaiten avuksi sähkötöissä!

Luotettava sähköasentaja kaikkiin asennustöihin

Teemme kaikenlaisia sähkötöitä alle 1000V, mukaan lukien uudet asennukset, vanhojen sähköistyksien korjaaminen, vianetsintä, tarkastukset ja niin edelleen. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua; asennustöiden ohella teemme myös sähkösuunnittelua. Lisäksi voit ostaa meiltä tarvitsemasi sähkötarvikkeet. Tilaa sähköasennus Kemiön ja koko Varsinais-Suomen alueelle luotettavalta, oikeasti kokeneelta toimijalta – käänny Strandellin Sähkö Oy:n puoleen.

Muista kotitalousvähennys!

Kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöihin on mahdollista saada kotitalousvähennystä, ja myös sähköasennus lukeutuu tällaisiin töihin. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta.