Laadukkaat lämpöpumput kaikkiin kohteisiin

Lämmitystä, viilennystä ja raikkaampaa sisäilmaa

Kaipaisitko kiinteistöösi lisälämpöä talvipakkasilla tai viilennystä kesäkuumalla? Meiltä saat laadukkaat ja luotettavat lämpöpumput kilpailukykyiseen hintaan; valikoimiimme kuuluvat ilmalämpöpumppu, ilma-vesi-lämpöpumppu sekä maalämpöpumppu. Lämpöpumput ovat yrityksemme ydinosaamista; olemme myyneet ja asentaneet lämpöpumppuja jo yli 20 vuoden ajan, joten tiedämme, mitä teemme. Edustamme muun muassa Nibe- ja  Mitsubishi-merkkisiä lämpöpumppuja. Perehdytämme asiakkaan aina lämpöpumpun käyttöön ja annamme vinkkejä laitteen ylläpitoon ja huoltoväliin. Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpöpumpuista tai pyydä tarjous saman tien!

Ilmalämpöpumppu ja ilma-vesilämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu tai ilma-vesi-lämpöpumppu on helppokäyttöinen ja kustannustehokas lämmitys- tai jäähdytysratkaisu niin kotiin, mökille, liikekiinteistöön kuin vaikkapa autotalliinkin. Ilmalämpöpumppua valittaessa tulee kiinnittää huomiota lämmitettävän tai jäähdytettävän tilan kokoon, muotoon ja energialuokkaan sekä myös sijaintiin. Myös käyttötarkoitus kannattaa miettiä jo etukäteen; onko laite ensisijaisesti lämmitykseen vai viilennykseen? Meiltä saat niin mantereen kuin saaristonkin oloihin sopivat lämpöpumput.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu kerää lämpöenergian hyödynnettäväksi lämmitykseen kalliosta, maasta ja merestä. Kiinteistön lämmityksen lisäksi maalämpö lämmittää myös rakennuksen käyttöveden. Maalämpöpumppu valitaan yleensä kerrostalojen sekä liike- ja toimistorakennusten lämmittämiseen, mutta se soveltuu hyvin myös pientalojen lämmitysmenetelmäksi. Maalämpöpumpulla on mahdollista saavuttaa jopa 80 % säästöt kiinteistön lämmityskuluissa.

Miksi lämpöpumppu?

  • tehokas viilentäjä/lämmittäjä
  • säästää energiaa ja sitä myöten euroja
  • nykyaikainen ja ekologinen lämmitysmuoto
  • sopii pohjoisen ilmastoon
  • helppokäyttöinen
  • turvallinen
  • edullinen