02 427 080

Sähkötyöt Kemiöstä koko saaristoon – Strandellilta tietenkin!

Meiltä myös LVI-asennus ja LVI-suunnittelu

Strandellin Sähkö Oy on sähkö- ja LVI-alan yritys, joka on toiminut Kemiössä sekä muualla saaristossa jo vuodesta 1950 lähtien. Toteutamme kaikenlaiset sähkötyöt vuosikymmenten kokemuksella, ja meitä arvostetaan niin asiakkaiden kuin kumppaniyritystenkin keskuudessa luotettavana, ammattitaitoisena sekä kokeneena toimijana. Yrityksemme voimavarana on erinomaisen henkilökuntamme suorittama perinteikäs palvelu yhdistettynä nykyaikaiseen tehokkuuteen, joka näkyy asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti laadukkaana ja asiakaslähtöisenä palveluna. Tutustu meihin sekä palveluihimme ja ota yhteyttä!

Sähkö- ja LVI-palveluiden moniosaaja

Toimintamme ydintä ovat monipuoliset sähkö- ja LVI-palvelut. Näihin kuuluvat sähkö- ja LVI-laitteiden myynti ja asennus sekä sähkö- ja LVI-suunnittelu. Lisäksi myymme ja asennamme energiaa säästäviä ratkaisuja eli erilaisia lämpöpumppuja sekä aurinkoenergiajärjestelmiä. Palvelemme asiakkaitamme ympäri saaristoa, mutta varsinainen tukikohtamme on Kemiön keskustan lähellä sijaitseva, täyden palvelun tekniikkatavaratalo. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita aina muttereista mopoautoihin.

Se tuttu sähkömies – ota yhteyttä!

Strandellin Sähkö Oy on vuosien varrella vakiinnuttanut paikkansa saaristoseudun sähkö- ja LVI-asiantuntijana. Teemme sähkötyöt vuosikymmenten ammattitaidolla ja asiakkaita palvelee aina tuttu ja paikallinen, koulutettu sähkömies. Tarjoamme monipuolisia yksittäis- tai kokonaisratkaisuja niin yksityisille, yrityksille kuin julkiselle sektorillekin – ota yhteyttä ja kysy lisää tai tule käymään myymäläämme!

Strandellin Sähkö Oy:n tarina

Olemme kasvaneet pienestä, vanhassa kanalassa sijainneesta yhden miehen yrityksestä menestyväksi ja luotetuksi sähköalan asiantuntijaksi ja tarviketavarataloksi. Lue lisää yrityksemme matkasta 1950-luvulta tähän päivään!

Lue tarinamme

Olemme Facebookissa