LVI- ja sähkösuunnittelu Kemiöstä koko saaristoon

Kauttamme myös energiatodistukset

Strandellin Sähkö Oy:n pääpalveluihin kuuluvat asennus- ja myyntitoimien ohella sähkösuunnittelu ja LVI-suunnittelu. Teemme suunnittelua kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin, kuten omakotitaloihin, liikekiinteistöihin, toimistoihin tai taloyhtiöihin. Meillä on tarvittavat luvat ja pätevyydet sekä tietysti vuosien työkokemus sähkösuunnittelu- ja LVI-suunnitteluprojekteista. Käytämme suunnittelussa CADS-ohjelmistoa. Voit luottaa ammattilaisen näkemykseen – me suunnittelemme sähkö- tai LVI-työt vastaamaan kaikkia turvallisuusmääräyksi, lakeja sekä tietysti asiakkaan toiveita käytännöllisyyttä unohtamatta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää suunnittelutarpeistasi.

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu määrittää kiinteistön sähköjärjestelmien paikat. Teemme sähkösuunnittelua niin pieniin projekteihin kuin suurempiinkin rakennus- tai remonttiurakoihin asiakkaan toiveita kuunnellen. Tarvittaessa autamme asiakasta jo aikaisessa suunnitteluvaiheessa, mihin sähkölaitteiden ja sähköpistokkeiden paikat voisi esim. uudiskohteessa sijoittaa. Kun panostat asiantuntevaan sähkösuunnitteluun, panostat samalla turvallisuuteen, laatuun ja käytettävyyteen vuosiksi eteenpäin.

LVI-suunnittelu

Suunnittelupalveluihimme kuuluu myös asiantunteva LVI-suunnittelu. Suunnittelemme rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Kuten sähkösuunnittelussakin, myös LVI-suunnittelussa asiantunteva suunnittelija on avainasemassa; hyvä suunnittelu säästää rakentajaa ylimääräiseltä harmilta ja rahanmenolta. Kuulumme Hanakat-ketjuun.

Energiatodistukset

Strandellin Sähkö Oy:n kautta saat myös energiatodistukset niin omakotitaloon, paritaloon kuin taloyhtiöihinkin. Meillä energiatodistukset laatii Håkan Sjögren, jolla on FISE-pätevyys energiatodistuksien laatimiseen. Energiatodistuksen avulla on mahdollista vertailla rakennusten energiatehokkuutta; tästä on hyötyä erityisesti osto- ja vuokraustilanteissa, koska asunnon kokonaisenergian kulutus on suorassa yhteydessä omistajan kukkaroon. Energiatodistuksen laatimisen lisäksi pystymme myös neuvomaan asiakkaitamme siinä, miten energiatehokkuutta voi parantaa; esimerkiksi vanhan lämmitysjärjestelmän vaihtaminen lämpöpumppuun parantaa energiatehokkuutta.

Yrityksellämme on AA-luottoluokitus

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kuulla lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä. Voit myös tiedustella myymälämme tuotevalikoimaa lomakkeen avulla. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
Rekisteriseloste
EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679), 13 ja 14 artiklat
Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä:

Y-tunnus: 0529949-4

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 02-427080 mail@strandell.fi

Rekisterinpitäjän edustaja:

Nimi: Sofia Hellsberg

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 040 596 30 86 sofia.hellsberg@strandell.fi

STRANDELLIN SÄHKÖ OY   |   Mestarintie 2, 25700 KEMIÖ   |   02 427 080   |   etunimi.sukunimi@strandell.fi