LVI- ja sähkösuunnittelu Kemiöstä koko saaristoon

Kauttamme myös energiatodistukset

Strandellin Sähkö Oy:n pääpalveluihin kuuluvat asennus- ja myyntitoimien ohella sähkösuunnittelu ja LVI-suunnittelu. Teemme suunnittelua kaikenlaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin, kuten omakotitaloihin, liikekiinteistöihin, toimistoihin tai taloyhtiöihin. Meillä on tarvittavat luvat ja pätevyydet sekä tietysti vuosien työkokemus sähkösuunnittelu- ja LVI-suunnitteluprojekteista. Käytämme suunnittelussa CADS-ohjelmistoa. Voit luottaa ammattilaisen näkemykseen – me suunnittelemme sähkö- tai LVI-työt vastaamaan kaikkia turvallisuusmääräyksi, lakeja sekä tietysti asiakkaan toiveita käytännöllisyyttä unohtamatta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää suunnittelutarpeistasi.

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu määrittää kiinteistön sähköjärjestelmien paikat. Teemme sähkösuunnittelua niin pieniin projekteihin kuin suurempiinkin rakennus- tai remonttiurakoihin asiakkaan toiveita kuunnellen. Tarvittaessa autamme asiakasta jo aikaisessa suunnitteluvaiheessa, mihin sähkölaitteiden ja sähköpistokkeiden paikat voisi esim. uudiskohteessa sijoittaa. Kun panostat asiantuntevaan sähkösuunnitteluun, panostat samalla turvallisuuteen, laatuun ja käytettävyyteen vuosiksi eteenpäin.

LVI-suunnittelu

Suunnittelupalveluihimme kuuluu myös asiantunteva LVI-suunnittelu. Suunnittelemme rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Kuten sähkösuunnittelussakin, myös LVI-suunnittelussa asiantunteva suunnittelija on avainasemassa; hyvä suunnittelu säästää rakentajaa ylimääräiseltä harmilta ja rahanmenolta. Kuulumme Hanakat-ketjuun.

Energiatodistukset

Strandellin Sähkö Oy:n kautta saat myös energiatodistukset niin omakotitaloon, paritaloon kuin taloyhtiöihinkin. Meillä energiatodistukset laatii Håkan Sjögren, jolla on FISE-pätevyys energiatodistuksien laatimiseen. Energiatodistuksen avulla on mahdollista vertailla rakennusten energiatehokkuutta; tästä on hyötyä erityisesti osto- ja vuokraustilanteissa, koska asunnon kokonaisenergian kulutus on suorassa yhteydessä omistajan kukkaroon. Energiatodistuksen laatimisen lisäksi pystymme myös neuvomaan asiakkaitamme siinä, miten energiatehokkuutta voi parantaa; esimerkiksi vanhan lämmitysjärjestelmän vaihtaminen lämpöpumppuun parantaa energiatehokkuutta.