Täyden palvelun sähköliike Kemiössä

Tutustu kattaviin palveluihimme!

Strandellin Sähkö Oy:n toiminta on alkanut sähköasennusten parissa. Vuosien varrella ja toimintamme kasvaessa sähköasentajat ovat laajentaneet osaamistaan LVI-asennukseen, ja tänä päivänä pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaiset sähkö- ja LVI-palvelut koko Varsinais-Suomessa. Kaikki asentajamme hallitsevat sekä sähkö- että LVI-puolen työt, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki asennustyöt helposti yhdestä paikasta.

Omakotitalojen ja lomamökkien lisäksi olemme saaneet työkohteiksemme erilaisia laitoksia, liiketiloja, teollisuusrakennuksia, kirkkoja ja paljon muuta. Kaikki sähkötyöt jotka teemme mantereella, teemme myös saaristossa. Valttikorttejamme ovat kaiken toimintamme luotettavuus ja tehokkuus sekä pitkä kokemus ja laaja tietämys alalta. Olemme täyden palvelun sähköliike Kemiössä – tutustu palveluihimme ota yhteyttä, niin keskustellaan tarvitsemistasi palveluista lisää!

Palvelumme:

Asiakkaitamme palvelevat 8 sähkö- ja LVI-asentajaa, jotka kukin ovat luotettavia ja pätevöityneitä tekijöitä alallaan halliten kummatkin asennustyöt. Toiminta-alueemme kattaa Kemiön ja muun saaristoseudun lisäksi koko Varsinais-Suomen.

Sähkö- ja LVI-töiden lisäksi myymme myös polttokäymälöitä valtakunnallisesti.

Tutustu referensseihimme

Yrityksemme on toimintavuosiemme aikana toteuttanut lukuisia sähkö- ja LVI-töitä niin mantereella kuin saaristossakin. Kaikkia työkohteitamme on mahdotonta listata, mutta Referenssit-sivulle olemme koonneet muutamia viimeisimpiä referenssiasiakkaitamme. Kerromme mielellämme lisää tekemistämme töistä!

Tarjoamme Handelsbankenin rahoitusta

Haluaisitko tehdä hankinnan kotiisi, mutta hinta mietityttää? Voit jakaa maksun eriin tai maksaa myöhemmin. Meidän kauttamme voit hakea Handelsbankenin rahoitusta ja maksaa omassa tahdissasi.

Kysyy lisää myyjältäsi.

Yrityksellämme on AA-luottoluokitus

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kuulla lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä. Voit myös tiedustella myymälämme tuotevalikoimaa lomakkeen avulla. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
Rekisteriseloste
EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679), 13 ja 14 artiklat
Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä:

Y-tunnus: 0529949-4

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 02-427080 mail@strandell.fi

Rekisterinpitäjän edustaja:

Nimi: Jonathan Röblom

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 0400 907 726 jonathan.roblom@strandell.fi

STRANDELLIN SÄHKÖ OY   |   Mestarintie 2, 25700 KEMIÖ   |   02 427 080   |   etunimi.sukunimi@strandell.fi