LVI-asennus Kemiön seudulla ja saaristossa

Asiantuntevat LVI-asentajat palveluksessasi

Strandellin Sähkö Oy on vuosien mittaan laajentanut palveluitaan myös LVI-puolelle, ja olemme toteuttaneet erikokoisia LVI-töitä jo yli 20 vuotta. LVI-asennus Kemiön seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa onkin nykyään yksi ydinpalveluistamme heti sähköasennusten ja lämpöpumppujen jälkeen. Yrityksemme pätevät LVI-asentajat tekevät LVI-asennukset monen vuoden kokemuksella. Kanssamme voit aina olla varma siitä, että sinua palvelee LVI-alan ammattilainen – ota yhteyttä,  niin jutellaan lisää tarvitsemistasi palveluista!

LVI-asennus vuosien kokemuksella kaikkiin kohteisiin

LVI-asennus kannattaa aina jättää ammattilaisille. Vaikka tuntuisi, että itsekin osaisi tehdä putkityöt tai vaihtaa hanan, voi lopputuloksena olla pahimmassa tapauksessa jopa vesivahinko. Voit tilata meidät asennustöihin kaikkiin kohteisiin; palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua, sillä asennustöiden ohella teemme myös LVI-suunnittelua. Lisäksi voit ostaa meiltä tarvitsemasi LVI-tarvikkeet. Kysy lisää valikoimasta!

Muista kotitalousvähennys!

Kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöihin on mahdollista saada kotitalousvähennystä, ja myös LVI-asennus lukeutuu tällaisiin töihin. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta.

Yrityksellämme on AA-luottoluokitus

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit kuulla lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä. Voit myös tiedustella myymälämme tuotevalikoimaa lomakkeen avulla. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
Rekisteriseloste
EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679), 13 ja 14 artiklat
Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä:

Y-tunnus: 0529949-4

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 02-427080 mail@strandell.fi

Rekisterinpitäjän edustaja:

Nimi: Sofia Hellsberg

Osoite: Mestarintie 2, 25700 Kemiö

Puhelinnumero ja sähköposti: 040 596 30 86 sofia.hellsberg@strandell.fi

STRANDELLIN SÄHKÖ OY   |   Mestarintie 2, 25700 KEMIÖ   |   02 427 080   |   etunimi.sukunimi@strandell.fi