LVI-asennus Kemiön seudulla ja saaristossa

Asiantuntevat LVI-asentajat palveluksessasi

Strandellin Sähkö Oy on vuosien mittaan laajentanut palveluitaan myös LVI-puolelle, ja olemme toteuttaneet erikokoisia LVI-töitä jo yli 20 vuotta. LVI-asennus Kemiön seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa onkin nykyään yksi ydinpalveluistamme heti sähköasennusten ja lämpöpumppujen jälkeen. Yrityksemme pätevät LVI-asentajat tekevät LVI-asennukset monen vuoden kokemuksella. Kanssamme voit aina olla varma siitä, että sinua palvelee LVI-alan ammattilainen – ota yhteyttä,  niin jutellaan lisää tarvitsemistasi palveluista!

LVI-asennus vuosien kokemuksella kaikkiin kohteisiin

LVI-asennus kannattaa aina jättää ammattilaisille. Vaikka tuntuisi, että itsekin osaisi tehdä putkityöt tai vaihtaa hanan, voi lopputuloksena olla pahimmassa tapauksessa jopa vesivahinko. Voit tilata meidät asennustöihin kaikkiin kohteisiin; palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua, sillä asennustöiden ohella teemme myös LVI-suunnittelua. Lisäksi voit ostaa meiltä tarvitsemasi LVI-tarvikkeet. Kysy lisää valikoimasta!

Muista kotitalousvähennys!

Kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöihin on mahdollista saada kotitalousvähennystä, ja myös LVI-asennus lukeutuu tällaisiin töihin. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon sivuilta.