VVS-installationer i Kimito med omnejd & i skärgården

Yrkeskunniga VVS-installatörer i din tjänst

Under årens lopp har Strandells El utökat sina tjänster till VVS-sektorn och har utfört olika typer av VVS-arbeten i över 20 års tid. VVS-installationer i Kimito med omnejd och i andra delar av Egentliga Finland är i dag en av våra bastjänster direkt efter elinstallationer och värmepumpar. Våra erfarna VVS-installatörer utför VVS-installationer med många års erfarenhet. Genom att anlita oss kan du alltid vara säker på att bli betjänad av en yrkesman inom VVS-branschen – kontakta oss för mer information om de tjänster du behöver!

VVS-installation med mångårig erfarenhet för alla typer av objekt

VVS-installationer bör alltid utföras av en yrkeskunnig inom området. Även om man gärna själv vill utföra ett rörarbete eller byta en kran, kan resultatet i värsta fall vara en vattenskada. Av oss kan du beställa installationsarbeten till alla typer av objekt; vi betjänar både privata personer, företag samt husbolag. Vi erbjuder dig en omfattande service, eftersom vi utöver installationsarbeten även gör VVS-planering. Dessutom kan du av oss köpa alla VVS-tillbehör du behöver. Be om mer information om vårt sortiment!

Kom ihåg hushållsavdraget!

Det är möjligt att få hushållsavdrag för renovering av hem eller fritidshus, och VVS-installationer utgör en del av sådant arbete. Mer information om hushållsavdrag finns på Skatteverkets webbplats.

Vårt företag har beviljats kreditklassificeringen AA

Blev du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!

Om du blev intresserad av våra tjänster och vill höra mer eller begära offert, ber vi dig kontakta oss. Du kan också ställa frågor om vårt sortiment med hjälp av formuläret. Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Via e-post
Via SMS
Registerbeskrivning
EU:s allmänna dataskyddsförordning (2016/679), artiklar 13 och 14

Registrets namn: Kundregister

Den registeransvarige:

Fo-nummer: 0529949-4

Adress: Mästarvägen 2, 25700 Kimito

Telefonnummer och e-post: 02-427080 mail@strandell.fi

Kontaktperson i ärenden angående registret:

Namn: Sofia Hellsberg

Adress: Mästarvägen 2, 25700 Kimito

Telefonnummer och e-post: 040-596 30 86 sofia.hellsberg@strandell.fi

STRANDELLS EL | MÄSTARVÄGEN 2 | 25700 KIMITO | 02 427 080 | FÖRNAMN.EFTERNAMN@STRANDELL.FI