Elinstallationer i Kimito & övrigt skärgårdsområde

Installationer med gedigen sakkunskap

Strandells El:s yrkeskunniga personal är specialiserade på elinstallationer för alla typer av objekt från nybyggnader till renovering av äldre byggnader. Elinstallationer utgör hörnstenen i vår verksamhet, och har erbjudits våra kunder sedan grundandet av vårt företag. Eftersom säkerheten alltid står i fokus vid elarbeten är det av stor vikt att vända sig till erfarna yrkesmän; på så sätt undviks funktionsfel och olyckor. Vårt företag har S2 elkompetens. Vänligen kontakta oss för att utreda hur vi bäst kan hjälpa dig med elarbeten!

En pålitlig elinstallatör för alla installationer

Vi utför alla typer av elarbeten under 1000V, inklusive nya installationer, reparation av äldre elutrustning, felsökning, kontroller med mera. Vi erbjuder dig en omfattande service; förutom installationsarbeten gör vi också elplanering. Dessutom kan du hos oss köpa alla elektriska tillbehör du behöver. Beställ elinstallationer till Kimito och hela Egentliga Finland av en pålitlig, erfaren leverantör – vänd dig till Strandells El.

Kom ihåg hushållsavdraget!

Det är möjligt att få hushållsavdrag för renovering av hem eller fritidshus, och elinstallationer utgör en del av sådant arbete. Mer information om hushållsavdrag finns på Skatteverkets webbplats.

Vårt företag har beviljats kreditklassificeringen AA

Blev du intresserad av våra tjänster? Kontakta oss!

Om du blev intresserad av våra tjänster och vill höra mer eller begära offert, ber vi dig kontakta oss. Du kan också ställa frågor om vårt sortiment med hjälp av formuläret. Vi återkommer till dig så snart som möjligt!

Via e-post
Via SMS
Registerbeskrivning
EU:s allmänna dataskyddsförordning (2016/679), artiklar 13 och 14

Registrets namn: Kundregister

Den registeransvarige:

Fo-nummer: 0529949-4

Adress: Mästarvägen 2, 25700 Kimito

Telefonnummer och e-post: 02-427080 mail@strandell.fi

Kontaktperson i ärenden angående registret:

Namn: Sofia Hellsberg

Adress: Mästarvägen 2, 25700 Kimito

Telefonnummer och e-post: 040-596 30 86 sofia.hellsberg@strandell.fi

STRANDELLS EL | MÄSTARVÄGEN 2 | 25700 KIMITO | 02 427 080 | FÖRNAMN.EFTERNAMN@STRANDELL.FI