VVS-installationer i Kimito med omnejd & i skärgården

Yrkeskunniga VVS-installatörer i din tjänst

Under årens lopp har Strandells El utökat sina tjänster till VVS-sektorn och har utfört olika typer av VVS-arbeten i över 20 års tid. VVS-installationer i Kimito med omnejd och i andra delar av Egentliga Finland är i dag en av våra bastjänster direkt efter elinstallationer och värmepumpar. Våra erfarna VVS-installatörer utför VVS-installationer med många års erfarenhet. Genom att anlita oss kan du alltid vara säker på att bli betjänad av en yrkesman inom VVS-branschen – kontakta oss för mer information om de tjänster du behöver!

VVS-installation med mångårig erfarenhet för alla typer av objekt

VVS-installationer bör alltid utföras av en yrkeskunnig inom området. Även om man gärna själv vill utföra ett rörarbete eller byta en kran, kan resultatet i värsta fall vara en vattenskada. Av oss kan du beställa installationsarbeten till alla typer av objekt; vi betjänar både privata personer, företag samt husbolag. Vi erbjuder dig en omfattande service, eftersom vi utöver installationsarbeten även gör VVS-planering. Dessutom kan du av oss köpa alla VVS-tillbehör du behöver. Be om mer information om vårt sortiment!

Kom ihåg hushållsavdraget!

Det är möjligt att få hushållsavdrag för renovering av hem eller fritidshus, och VVS-installationer utgör en del av sådant arbete. Mer information om hushållsavdrag finns på Skatteverkets webbplats.