Högkvalitativa värmepumpar för alla typer av objekt

Uppvärmning, nedkylning och friskare inomhusluft

Önskar du tilläggsvärme i din fastighet under vintermånaderna eller svalka i sommarvärmen? Vi erbjuder dig kvalitativa och pålitliga värmepumpar till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt sortiment omfattar luftvärmepump, luft/vattenvärmepump och jordvärmepump. Värmepumpar tillhör kärnkompetensen i vårt företag; vi har sålt och installerat värmepumpar i över 20 år så vi vet vad vi gör. Vi representerar bland annat värmepumpar av märken såsom Nibe och Mitsubishi. Vi tillhandahåller alltid instruktioner för användningen av värmepumpar och ger dig tips om hur enheten bör underhållas och behöver service. Kontakta oss för mer information om värmepumpar eller be direkt om offert!

Luftvärmepump och luft/vattenvärmepump

En luftvärmepump eller en luft/vattenvärmepump är en lättanvänd och kostnadseffektiv uppvärmnings- eller nedkylningslösning för hem, fritidshus, affärsfastigheter eller till och med garage. Vid val av luftvärmepump bör man uppmärksamma storlek, form och energiklass och även platsen för det utrymme som ska värmas eller kylas ned. Det är också värt att fundera på användningssyftet. Är enheten främst avsedd för uppvärmning eller nedkylning? Av oss får du lämpliga värmepumpar både för bruk på fastlandet och i skärgården.

Jordvärmepump

Jordvärmepumpen utnyttjar värmeenergi från berggrunden, marken och havet. Förutom uppvärmning av fastigheter värmer jordvärmen också upp byggnadens bruksvatten. En värmepump är ofta valet för uppvärmning av bostadshus, affärsfastigheter och kontorsbyggnader, men den är också väl lämpad för uppvärmning av egnahemshus. Med jordvärmepump är det möjligt att uppnå besparingar av upp till 80 % av fastighetens uppvärmningskostnader.

Varför värmepump?

  • effektiv nedkylning/uppvärmning
  • spar energi och som följd även euron
  • en modern och ekologisk uppvärmningsmetod
  • lämplig för vårt nordiska klimat
  • lättanvänd
  • trygg
  • förmånlig