En fullservice elaffär i Kimito

Bekanta dig med våra omfattande tjänster!

Strandells El:s verksamhet fick sin början med elinstallationer. Under årens lopp och allt efter vår verksamhet vuxit, har våra elinstallatörer utökat sin kompetens även inom VVS-installationer och vi kan idag erbjuda våra kunder omfattande el- och VVS-tjänster i hela Egentliga Finland. Alla våra montörer behärskar både el och VVS-arbeten, så vi kan erbjuda våra kunder alla installationsarbeten smidigt från ett och samma ställe.

Förutom projekt i privata hem och stugor har vi även utfört arbeten i olika anläggningar, affärslokaler, industribyggnader, kyrkor och mycket mer. Alla elektriska arbeten som vi gör på fastlandet görs också i skärgården. Vårt trumfkort är pålitligheten och effektiviteten i vår verksamhet samt vår mångåriga erfarenhet och breda kunskap inom området. Vi är ett fullserviceföretag i Kimito – bekanta dig med våra tjänster och kontakta oss för mer information om de tjänster du behöver!

Vi står till tjänst med:

Våra kunder betjänas av åtta el- och VVS-installatörer som är pålitliga och kvalificerade inom sitt område och behärskar bägge installationsarbeten. Vårt affärsområde omfattar Kimito och andra skärgårdsområden i hela Egentliga Finland.

Förutom el och VVS-arbeten säljer vi också förbränningstoaletter på regional nivå.

Bekanta dig med våra referenser

Under våra verksamhetsår har vårt företag utfört en mångfald av el- och VVS-arbeten på både fastlandet och i skärgården. Att lista alla våra arbetsprojekt är en omöjlighet, men vi har sammanställt några av våra senaste referenskunder på sidan Referenser. Vi berättar gärna mer om våra arbeten!

Vi erbjuder finansiering i samarbete med Handelsbanken

Vill du gärna göra ett inköp till hushållet, men vill inte betala allting med en gång? Ibland kan det vara bra att kunna dela upp en betalning, eller betala lite senare. Genom vårt samarbete med Handelsbanken kan du ansöka om delbetalning och därefter betala i den takt som passar dig.

Mer information ger din försäljare.