En fullservice elaffär i Kimito

Bekanta dig med våra omfattande tjänster!

Strandells El:s verksamhet fick sin början med elinstallationer. Under årens lopp och allt efter vår verksamhet vuxit, har våra elinstallatörer utökat sin kompetens även inom VVS-installationer och vi kan idag erbjuda våra kunder omfattande el- och VVS-tjänster i hela Egentliga Finland. Alla våra montörer behärskar både el och VVS-arbeten, så vi kan erbjuda våra kunder alla installationsarbeten smidigt från ett och samma ställe.

Förutom projekt i privata hem och stugor har vi även utfört arbeten i olika anläggningar, affärslokaler, industribyggnader, kyrkor och mycket mer. Alla elektriska arbeten som vi gör på fastlandet görs också i skärgården. Vårt trumfkort är pålitligheten och effektiviteten i vår verksamhet samt vår mångåriga erfarenhet och breda kunskap inom området. Vi är ett fullserviceföretag i Kimito – bekanta dig med våra tjänster och kontakta oss för mer information om de tjänster du behöver!

Vi står till tjänst med:

Våra kunder betjänas av åtta el- och VVS-installatörer som är pålitliga och kvalificerade inom sitt område och behärskar bägge installationsarbeten. Vårt affärsområde omfattar Kimito och andra skärgårdsområden i hela Egentliga Finland.

Förutom el och VVS-arbeten säljer vi också förbränningstoaletter på regional nivå.

Bekanta dig med våra referenser

Under våra verksamhetsår har vårt företag utfört en mångfald av el- och VVS-arbeten på både fastlandet och i skärgården. Att lista alla våra arbetsprojekt är en omöjlighet, men vi har sammanställt några av våra senaste referenskunder på sidan Referenser. Vi berättar gärna mer om våra arbeten!